Ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκεκριμένο σχέδιο για την οικονομία, το οποίο ξεδίπλωσε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μείωσε τους φόρους, βελτίωσε την εικόνα αξιοπιστίας της χώρας, πέτυχε την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης, ενώ δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για την προσέλκυση επενδύσεων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και εισοδήματα.
Ο κ. Τσίπρας παρουσίασε ξανά ένα κακέκτυπο του Προγράμματος της Θεσσαλονίκης, με παροχές δισ. ευρώ και χωρίς κανένα σχέδιο σχετικά με το πώς θα προκύψουν οι πόροι για τη εφαρμογή των μέτρων αυτών.
Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στην κανονικότητα, στην ομαλοποίηση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής και στην πρόοδο, ενώ ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί ως αποκούμπι την ανασφάλεια, την οποία επικαλέστηκε πολλές φορές, όταν το κλίμα βελτιώνεται και επιλέγει να κινδυνολογεί, όταν ακόμα βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και δεν έχει αποκατασταθεί η ομαλότητα στην αγορά.
Η αντιπλημμυρική θωράκιση της χώρας
Για την επόμενη ημέρα ο πρωθυπουργός αναπτύσσει ένα νέο πλαίσιο που αποσκοπεί κατά βάση στην αύξηση της απασχόλησης σε τομείς όπως οι νέες τεχνολογίες, η αγροτική οικονομία και ο τουρισμός. Ο κ. Τσίπρας επιμένει στη συνθηματολογία, την πόλωση και τις διχαστικές κορώνες.
Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στη μεσαία τάξη και της επιστρέφει αυτά που της αφαίρεσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος θεώρησε από την πλευρά του ως εθνική ανάγκη να καταστραφεί το πιο δυναμικό και παραγωγικό μοντέλο της κοινωνίας με την υπερφορολόγηση που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα για την οικονομία. Γι’ αυτό και στις κάλπες θα κριθεί αν θέλουμε την πρόοδο ή να επιστρέψουμε στο καταστροφικό 2015.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter