Υλικά
- 5 πατάτες
- Αλάτι & πιπέρι
- Πάπρικα
- Λάδι
Για τη σάλτσα γιαουρτιού
- 5 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- Δυόσμος
- Κρεμμυδάκι φρέσκο
- Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Κόβουμε 5 πατάτες σε φέτες και μετά σε μπαστουνάκια, τις βάζουμε σε ένα μπολ με μπόλικο νερό. Έπειτα τις βάζουμε στο σουρωτήρι, τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο για 6 λεπτά όλες τις πατάτες. Στη συνέχεια τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, δυναμώνουμε στο μέγιστο την ένταση της εστίας μας και τηγανίζουμε πάλι για 2-3 λεπτά. Έτσι, η πατάτα μας θα βγει τραγανή και με ωραίο χρώμα.
Ειδήσεις σήμερα
Ξυπνήσαμε στον Μεσαίωνα: Σάλος για τα όσα είπε ο Μητροπολίτης Δωδώνης για αμβλώσεις και βιασμούς