Υλικά
Χυμός ενός λεμονιού
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2-3 φυλλαράκια φασκόμηλο
3-4 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
1 κουταλάκι μπούκοβο
Αλατοπίπερο
4 σπαλομπριζόλες χοιρινές
Διαδικασία
Μελομακάρονα με σιμιγδάλι - Εγγυημένο αποτέλεσμα, τέλεια υφή και γεύση
Ανακατεύετε το λεμόνι, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ. Προσθέτετε το σκόρδο, το φασκόμηλο, τη ρίγανη και το μπούκοβο και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε.
Βάζετε τις μπριζόλες σε σακουλάκια φαγητού που κλείνουν. Προσθέτετε τη μαρινάτα και ανακινείτε καλά να πάει παντού. Κλείνετε τη σακούλα και αφήνετε στο ψυγείο τουλάχιστον τρεις ώρες. Βγάζετε από το ψυγείο, αφαιρείτε τις μπριζόλες από το σακουλάκι και τινάζετε την παραπάνω μαρινάτα πάνω από το κρέας. Ψήνετε στο γκριλ ή σε σχαροτήγανο να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr