Υλικά
1 ανανά, καθαρισμένο και τεμαχισμένο
2 φλιτζ. χυμός σταφύλι, φυσικός
½ ματσάκι δυόσμο, φρέσκο
½ μοσχολέμονο, χυμό
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
2 φλιτζ. σόδα, αναψυκτικό ή εναλλακτικά λεμονάδα με ανθρακικό
Παγάκια
Διαδικασία
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Βάζετε στον κάδο του μπλέντερ τον ανανά, το χυμό σταφύλι, μερικά φύλλα δυόσμου, το χυμό μοσχολέμονου, τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να διαλυθεί ο ανανάς και να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Ρίχνετε τη σόδα και χτυπάτε λίγο ακόμη. Μοιράζετε το κοκτέιλ σε ποτήρια, γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου, γεμίζετε με παγάκια και σερβίρετε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr