Υλικά
180 ml γάλα
100 γραμμ. κουβερτούρα
500 ml στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Διαδικασία
Σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε γάλα και προσθέτετε την κουβερτούρα. Ανακατεύετε με το σύρμα, όσο το σκεύος είναι στη φωτιά. Θέλετε να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθεί με το γάλα.
Αποσύρετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτετε γιαούρτι. Ανακατεύετε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχετε μια απαλή και βελούδινη, ομοιόμορφη μους.
Σερβίρετε σε μπολ. Μεταφέρετε το γλυκό στο ψυγείο να δέσει για 2 ώρες. Στη συνέχεια γαρνίρετε με θρυμματισμένη κουβερτούρα. Σερβίρετε τη μους κρύα.