Υλικά
120 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
120 ml γάλα
2 αβγά
½ κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Πραλίνα φουντουκιού για το σερβίρισμα
Τριμμένο μπισκότο για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σε μπολ χτυπάτε με το σύρμα αλεύρι για όλες τις χρήσεις, γάλα, αβγά και ζάχαρη. Σε τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και το απλώνετε σε όλο το σκεύος. Ρίχνετε 2 μεγάλες κουταλιές από το μείγμα για κρέπες.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Γυρίζετε το τηγάνι για να απλωθεί παντού το μείγμα της κρέπας. Αφήνετε την κρέπα να ψηθεί από την μια πλευρά για λίγα λεπτά. Όταν ξεκολλάει από τα τοιχώματα, την αναποδογυρίζετε για να ψηθεί από την άλλη πλευρά. Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει το μείγμα για κρέπες.
Στη συνέχεια απλώνετε πραλίνα φουντουκιού στην άκρη της κρέπας. Την διπλώνετε και επικαλύπτετε ξανά με πραλίνα. Πασπαλίζετε με τριμμένο μπισκότο και διπλώνετε ξανά την κρέπα.