Υλικά
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
½ αγγούρι σε φέτες
1 κονσέρβα τόνος σε νερό
½ καλαμπόκι κονσέρβα
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
Χυμός από ½ λεμόνι
Διαδικασία
Σε μπολ αναμειγνύετε τη ντομάτα, το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αγγούρι, τον τόνο και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε.
Προσθέτετε τον άνηθο, τη μαγιονέζα και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Προσθέτετε τον χυμό του λεμονιού και σερβίρετε.