Υλικά
Ο έρωτας περνά από το στομάχι και αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για τον Άγιο Βαλεντίνο
500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
6 μπισκότα πτι-μπερ
Διαδικασία
Χτυπάτε σε ένα μπολ με το μίξερ χειρός το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού. Αφήνετε την κρέμα στο ψυγείο να πήξει για 1 ώρα.
Σε χαμηλά ποτήρια ή μικρά μπολ θρυμματίζετε τα μπισκότα και μοιράζετε την κρέμα.