Υλικά
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 χωριάτικα λουκάνικα
1 γαλλική μπαγκέτα
Για το σερβίρισμα
4 κουταλιές της σούπας σάλτσα καυτερής πιπεριάς
¼ ντομάτα ψιλοκομμένη
¼ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 κουταλιές της σούπας κίτρινο τυρί τριμμένο
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε ελαιόλαδο. Σοτάρετε πράσινες πιπεριές και ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια τα μεταφέρετε σε πιάτο. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζετε ελαφρώς τα χωριάτικα λουκάνικα κατά μήκος.
Τα μεταφέρετε στο καυτό τηγάνι και τα αφήνετε να μαγειρευτούν καλά από όλες τις πλευρές, για περίπου 10 λεπτά.
Κόβετε μια γαλλική μπαγκέτα στη μέση και στη συνέχεια τη χαράζετε κατά μήκος. Απλώνετε τη σάλτσα καυτερής πιπεριάς στη μπαγκέτα. Γεμίζετε το χοτ ντογκ με το σοταρισμένο κρεμμύδι και τις πιπεριές, το χωριάτικο λουκάνικο, φρέσκια ντομάτα, φρέσκια πιπεριά, κρεμμύδι και τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής σας.
Γαρνίρετε τα χωριάτικα χοτ ντογκ με επιπλέον σάλτσα πιπεριάς.