Υλικά
200 γραμμ. στήθος κοτόπουλο
Αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Για τη λαχανοσαλάτα
½ καρότο τριμμένο
¼ κόκκινο λάχανο
¼ πράσινο λάχανο
½ ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα
2 πίτες τορτίγια
Διαδικασία
Κόβετε το στήθος κοτόπουλο σε μέτριες λωρίδες. Σε μπολ το αναμειγνύετε με αλάτι και πάπρικα. Σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνετε ελαιόλαδο. Μεταφέρετε το κοτόπουλο στο τηγάνι που έχει κάψει, χωρίς να γεμίσετε υπερβολικά το σκεύος.
Γυρνάτε το κοτόπουλο τακτικά για να μαγειρευτεί ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές. Όταν έχει ροδίσει καλά, μετά από περίπου 8 λεπτά, είναι έτοιμο. Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύετε τριμμένο καρότο, κόκκινο και πράσινο λάχανο, μαϊντανό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και μαγιονέζα. Αναμειγνύετε τη σαλάτα με τα χέρια για να ανακατευτούν ομοιόμορφα τα υλικά.
Ανοίγετε μια πίτα τορτίγια και τοποθετείτε στη μέση το ψημένο κοτόπουλο. Γεμίζετε την τορτίγια με τη λαχανοσαλάτα, προσέχοντας να μην την παραφουσκώσετε. Τυλίγετε την τορτίγια σε ρολό και σφραγίζετε τα δυο άκρα με οδοντογλυφίδες. Κόβετε την τορτίγια στη μέση με μαχαίρι. Σερβίρετε την τορτίγια κοτόπουλο ζεστή ή και κρύα.