Υλικά
Ξέρετε τι είναι τα σουγάνια; Βρήκαμε την καλύτερη συνταγή που θα λατρέψετε
500 γραμμ. ζυμαρικά
500 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια
300 γραμμ. κατσικίσιο τυρί
100 γραμμ. κρεμμύδι (ξερό)
500 γραμμ. ζωμός κότας
Φρέσκο θυμάρι
100 γραμμ. ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
100 γραμμ. κρέμα γάλακτος
Διαδικασία
Βράζετε τα ζυμαρικά σε ζωμό κότας για να πάρουν γεύση. Στον ίδιο ζωμό που βράσατε τα ζυμαρικά, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να δέσει η σάλτσα.
Τα μανιτάρια τα σοτάρετε ελαφρώς για χρώμα και άρωμα με το κρεμμύδι και τα προσθέτετε και αυτά στη σάλτσα. Σερβίρετε με τη σάλτσα με τα ζυμαρικά και έξτρα τυρί.