Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης την Κυριακή 11 Μαΐου παντρεύτηκε στη Φιλοθέη, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και στενούς συνεργάτες και φίλους. Ακολούθησε δεύτερη τελετή για την βάφτιση του γιου τους.
Ο γνωστός επιχειρηματίας με δήλωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη του γάμου του.
Αμέσως μετά τη διπλή τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ το κέφι ανέλαβαν να ανεβάσουν ο Αντώνης Ρέμος, ο Λευτέρης Πανταζής και ο Αντύπας.



![Λαμπερός γάμος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Σπύρο Λάζαρη – Το γλέντι «φωτιά» με Ρέμο, Πανταζή και Αντύπα [εικόνες – βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/05/stigmiotypo-othonis-2025-05-12-101739.png)

















