Υλικά
100 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
2 μικρές μπαγκέτες
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος με 36% λιπαρά
100 γραμμ. τριμμένο κασέρι
1 κουταλιά της σούπας καλαμπόκι
1 κουταλιά της σούπας μανιτάρια
Διαδικασία
Η τέλεια συνταγή με τη γαλοπούλα που περίσσεψε - Φτιάξτε το νοστιμότερο σουφλέ
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, σοτάρετε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό. Με κοφτερό μαχαίρι χαράζετε τις μπαγκέτες από την πάνω τους πλευρά, κόβετε ένα μέρος της κόρας και αφαιρείτε λίγη ψίχα, αν είναι πυκνοζυμωμένες.
Σε βαθύ μπολ, σπάτε τα αυγά, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε. Ρίχνετε το μπέικον, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι. Με ένα μεγάλο κουτάλι γεμίζετε ισόποσα τις μπαγκέτες με το μείγμα αυγών.
Απλώνετε στη λαμαρίνα λαδόκολλα και τοποθετείτε τις μπαγκέτες σε μικρή μεταξύ τους απόσταση. Μέσα σε 20 λεπτά τα πεϊνιρλί είναι έτοιμα.