Υλικά
300 γραμμ. κιμάς κοτόπουλου (μπορείτε και μοσχαρίσιο)
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πίτα για σερβίρισμα
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Σε μπολ αναμειγνύετε τον κιμά κοτόπουλου με ελαιόλαδο, κόκκινες πιπεριές, μπάρμπεκιου σος, τριμμένη φρυγανιά και αλάτι. Ζυμώνετε τον κιμά καλά, μέχρι να δέσουν όλες οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών.
Πλάθετε στρογγυλά μπιφτέκια στο μέγεθος της επιλογής σας. Τα μεταφέρετε σε ζεστό τηγάνι με ελαιόλαδο, το ένα δίπλα στο άλλο.
Τα αφήνετε να μαγειρευτούν καλά, για περίπου 5 λεπτά, από την κάθε πλευρά. Τα γυρνάτε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε τα μπιφτέκια κοτόπουλου με πίτα.