Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας νωπά
2 κουταλιές της σούπας καυτερή σάλτσα
200 γραμμ. τριμμένο κίτρινο τυρί της επιλογής σας
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας στη λαμαρίνα του φούρνου, που έχετε στρώσει με λαδόκολλα. Επικαλύπτετε με την καυτερή σάλτσα της επιλογής σας. Προσθέτετε το τριμμένο τυρί σε όλη την επιφάνεια του φύλλου.
Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο και πιέζετε ελαφρώς για να κολλήσει με το κάτω φύλλο. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κατακόρυφα σε λωρίδες ίσου μεγέθους. Παίρνετε κάθε λωρίδα με τα χέρια και τη στρίβετε.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200, στον αέρα, για 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσει καλά η σφολιάτα και να λιώσει το τυρί. Ξεφουρνίζετε και αφήνετε να κρυώσουν.