Υλικά
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
2 βανίλιες φρέσκες
500 ml κρέμα γάλακτος
70 γραμμ. ζάχαρη
3 κρόκους αβγού
Διαδικασία
Κόβετε τις βανίλιες στην μέση και βγάζετε τους καρπούς. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και βάζετε μέσα τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Βράζετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Χτυπάτε σε ένα άλλο μπολ τους κρόκους και σιγά σιγά ρίχνετε το μίγμα με την κρέμα, ζεστό. Ανακατεύετε και τοποθετείτε σε σκεύος. Βάζετε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.