Υλικά
4 φύλλα κρούστας
2 φλιτζ. κασέρι τριμμένο
½ κιλό φέτα
2 φλιτζ. γραβιέρα τριμμένη
3 φλιτζ. γάλα
1 φλιτζ. βούτυρο λιωμένο
4 αυγά
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
Αλείφετε ένα ταψί με βούτυρο. Απλώνετε τέσσερα φύλλα κρούστας αλείφοντάς τα όλα με βούτυρο. Βάζετε τη φέτα σπάζοντάς τη σε κομμάτια και τα υπόλοιπα τυριά σε ένα μπολ.
Τα ανακατεύετε και τα απλώνετε πάνω στα φύλλα. Από πάνω στρώνετε τα υπόλοιπα φύλλα, αλείφοντάς τα πάλι όλα με βούτυρο. Χτυπήστε τα αυγά σε μπολ και προσθέστε το γάλα.
Ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, χαράζετε την πίτα σε κομμάτια και την περιχύνετε με το μίγμα. Την αφήνετε να σταθεί για 1 ώρα και την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.