Υλικά
290 γραμμ. νιφάδες βρώμης
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σκόνη
2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 μαλακές μπανάνες
2 αυγά
250 γραμμ. γάλα
Ψιλοκομμένη σοκολάτα
Διαδικασία
Βάζουμε σε ένα μπολ τις νιφάδες βρώμης, την κανέλα, το μπέικιν και το αλάτι και ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με ένα πιρούνι, προσθέτουμε τα αυγά, το γάλα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε την ψιλοκομμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε σε φόρμες για μάφιν ή σε φόρμα κέικ και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 15-20 λεπτά αναλόγως τον φούρνο μας, στον αέρα.
Ειδήσεις σήμερα
Καιρός: Ζέστη και αφρικανική σκόνη την Παρασκευή
Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν ζητά χρόνο αλλά η κλεψύδρα άδειασε