Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
12 μανιτάρια Portobello
400 γραμμ. φέτα
2 ντομάτες
Σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Μαϊντανός
Λίγο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Λιώνετε τη φέτα και προσθέτετε λίγη ντομάτα τριμμένη, λιωμένο σκόρδο και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα ανακατεύετε καλά για να γίνουν ένα.
Αφαιρείτε το κοτσάνι από τα μανιτάρια, τα γεμίζετε με τη γέμιση και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να λιώσει η γέμιση και πασπαλίζετε, αν θέλετε, με ψιλοκομμένο μαϊντανό.