Υλικά
500 γραμμ. σκιουφιχτά μακαρόνια κρητικά
250 γραμμ. σύγκλινο Μάνης κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
50 ml λευκό ξερό κρασί
200 γραμμ. κρητικό ξερό ανθότυρο
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο, όταν πάρει θερμοκρασία προσθέτουμε το σύγκλινο και σοτάρουμε για 2 λεπτά, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε και την σάλτσα από τις κονφί ντομάτες (περίπου την μισή από αυτή που κάναμε).
Όταν πάρει μια βράση, ενσωματώνουμε και τα σκιουφιχτά και τα ψήνουμε για 3 λεπτά. Τα σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο ξηρό ανθότυρο από πάνω.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η πολύκροτη δίκη έξι χρόνια μετά τον θάνατό του – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας [βίντεο]
- «Έριξε» το Instagram η Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της για το revenge porn βίντεο – Η απάντηση για τον χρηματισμό και το ξέσπασμα για τον ακτιβιστή [βίντεο]
- Survivor: Αυτή είναι η απαράδεκτη φράση που ξεστόμισε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη
- MasterChef: Η γυροειδής αλωπεκία του άλλαξε τη ζωή – «Μου εξαφάνισε τα πάντα»
- Δείτε ποιο είναι το βίντεο που ξεπέρασε τις 10 δισ. προβολές στο YouTube
- Άγριες Μέλισσες: Ολα αλλάζουν στις ζωές των ηρώων αυτή την εβδομάδα
- Σασμός: Στο κόκκινο η σχέση Αστέρη-Αργυρώς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr