Υλικά
100 γραμμ. φέτα vegan
25 γραμμ. τυρί τριμμένο κίτρινο vegan
1 κουταλιά της σούπας αλεσμένο λιναρόσπορο
3 κουταλιές της σούπας νερό
3 κουταλιές της σούπας νερό έξτρα
30 γραμμ. αλεύρι από δίκκοκο σιτάρι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Αφήστε τον λιναρόσπορο να μουλιάσει σε 3 κ.σ. νερό για 5-10 λεπτά. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη φέτα, το κίτρινο τυρί, το αλεύρι και το μείγμα λιναρόσπορου. Προσθέστε και το υπόλοιπο νερό και ανακατέψτε καλά.
Θέλετε ένα στερεό μείγμα. Μεταφέρετε σε ταψάκι μέσα σε αντικολλητικό χαρτί και απλώστε. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε στην τοστιέρα ανάμεσα σε δύο κομμάτια αντικολλητικό χαρτί για ακόμα πιο γρήγορο πρωινό ή και σνακ.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Νούμερα τηλεόρασης: Σαρώνει ο Σασμός – Μάχη Survivor με MasterChef
- Survivor 5 Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε
- Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η δίκη – Τι αποζημίωση ζητά η Μίνα Αρναούτη [βίντεο]
- Survivor: Ράκος ο Βαλάντης – «Ντρέπομαι να αντικρίσω τα παιδιά μου»
- Παντελής Παντελίδης: Ξεκινά η πολύκροτη δίκη έξι χρόνια μετά τον θάνατό του – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας [βίντεο]
- «Έριξε» το Instagram η Ιωάννα Τούνη: Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της για το revenge porn βίντεο – Η απάντηση για τον χρηματισμό και το ξέσπασμα για τον ακτιβιστή [βίντεο]
- Survivor: Αυτή είναι η απαράδεκτη φράση που ξεστόμισε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη
- MasterChef: Η γυροειδής αλωπεκία του άλλαξε τη ζωή – «Μου εξαφάνισε τα πάντα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr