Υλικά
2 φλιτζ. φρέσκο γάλα με πλήρες λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
100 γραμμ. κουβερτούρα με υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο ψιλοκομμένο
1-2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα (κρατάμε λίγο γάλα στην άκρη για να διαλύσουμε το κορν φλάουρ). Προσθέτουμε στο ζεστό γάλα την κουβερτούρα. Με το σύρμα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί με το γάλα.
Σε φλιτζάνι αναμειγνύουμε το γάλα που κρατήσαμε στην άκρη με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε το μείγμα κορν φλάουρ στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε καλά. Προαιρετικά προσθέτουμε ζάχαρη και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε τη ζεστή σοκολάτα σε φλιτζάνια και απολαμβάνουμε αμέσως.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Μπρίτνει Σπίαρς: «Κολάζει» με την πίσω όψη της και το κίτρινο τάνγκα η γυμνόστηθη τραγουδίστρια – Δείτε φωτογραφίες
- Νίκος Ηλιόπουλος: Ανανεωμένος στην Ιταλία 6 μήνες μετά τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά
- Φάρμα: Ποιος παίκτης του Survivor αρνήθηκε να πάει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1
- Κάνιε Γουέστ: Το 22χρονο μοντέλο που τον βοηθά να ξεχάσει την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπισμπίκης-Βανδή: Πού βρίσκονταν την Κυριακή; – Δείτε φωτογραφίες
- Μενεγάκη: Ανέβασε φωτογραφία με τον Λάτσιο για να του ευχηθεί αλλά κανείς δεν παρατήρησε πως πίσω της…
- Τάσος Ξιαρχό: Το είπε και το έκανε – Αγκαλιά και γέλια με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της
- Κώστας Τσουρός: Η ατάκα που θα προκαλέσει ντόρο – Αποκάλεσε την Σάσα Σταμάτη γυναίκα… κρεμάστρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr