Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
- 2 ½ κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
- 2 ½ κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 αυγό
- 4 κουταλιές της σούπας καρύδα τριμμένη
- 1 βανιλίνη
- ½ κουταλιά της σούπας baking powder
- 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Για το πανάρισμα
- 1 ασπράδι αυγού
- Καρύδα τριμμένη
Για την γκανάζ
- 125 γραμμ. κουβερτούρα σοκολάτα υγείας
- 60 ml γάλα
Διαδικασία
Αναμείξτε σε ένα μπολ το βούτυρο με την άχνη και την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να να ομογενοποιηθούν και να μαλακώσει το βούτυρο. Στην συνέχεια, προσθέστε το αυγό, τη βανιλίνη και στη την τριμμένη καρύδα ,ανακατέψτε καλά και τέλος προσθέστε το αλεύρι μαζί με το baking powder.
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
Μόλις έχετε ένα μαλακό,εύπλαστο μείγμα ,πλάστε στρόγγυλα μπαλάκια , βουτήξτε τα πρώτα στο ασπράδι αυγού και μετά στην καρύδα. Τέλος κάντε με το δάχτυλό σας ένα βαθούλωμα στο κέντρο του μπισκότου, ψήστε στους 200΄για 8’-10′ , μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε το γάλα και ρίξτε την σοκολάτα,ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει Βάλτε την γκανάζ σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίστε με αυτή τις τρύπες των μπισκότων .
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Mad Clip: Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο – Τα μηνύματα των celebrities
- Mad Clip: Οι τελευταίες του αναρτήσεις πριν το μοιραίο τροχαίο
- ΣΟΚ στον καλλιτεχνικό χώρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip
-
Ιωάννα Τούνη: 10 φωτογραφίες της από το καλοκαίρι που θα μείνουν αξέχαστες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter