Υλικά
- 250 γραμμ. στήθος κοτόπουλου
- 3 μεσαίες πατάτες
- ½ φλιτζ. μοτσαρέλα ψιλοκομμένη
- ½ κόκκινη πιπεριά
- ½ κίτρινη πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 2 καρότα ψιλοκομμένα
- Φυτικό λάδι
- Σχοινόπρασο, κομμένο, για γαρνίρισμα
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό βάζουμε το στήθος κοτόπουλου, το αφήνουμε να πάρει βράση και καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, για 15 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Κόβουμε το βρασμένο στήθος κοτόπουλου σε κομμάτια.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε φυτικό λάδι, ρίχνουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, σε υψηλή θερμοκρασία. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες και καλύπτουμε με αυτές το εσωτερικό μια θήκης για μάφινς 6 θέσεων.
Γεμίζουμε με τα λαχανικά, το κοτόπουλο και τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά. Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και σερβίρουμε.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Mad Clip: Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο – Τα μηνύματα των celebrities
- Mad Clip: Οι τελευταίες του αναρτήσεις πριν το μοιραίο τροχαίο
- ΣΟΚ στον καλλιτεχνικό χώρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip
-
Ιωάννα Τούνη: 10 φωτογραφίες της από το καλοκαίρι που θα μείνουν αξέχαστες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter