Υλικά
- 20 μπισκότα digestive
- 125 γραμμ. βούτυρο
- 200 γραμμ. γάλα ζαχαρούχο
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 125 γραμμ. καρύδα τριμμένη
- Τρούφα σοκολάτας για επικάλυψη
Διαδικασία
Τοποθετούμε τα μπισκότα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τα θρυμματίζουμε με έναν πλάστη. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αφήνουμε το μίγμα στην άκρη να κρυώσει ελαφρά.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Προσθέτουμε στο μίγμα τα μπισκότα, το κακάο, την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα. Την κάθε κουταλιά την κάνουμε μπαλάκι με τα χέρια μας.
Τοποθετούμε την τρούφα σοκολάτας μέσα σε μια πλαστική σακούλα, βάζουμε σε παρτίδες τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε προσεχτικά, μέχρι να καλυφθούν ολόκληρα με την τρούφα. Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Έγραψε ιστορία ο Στέφανος Ντούσκος – Η αφιέρωση στην Ελλάδα και η ζωή του
- «Top Chef» τον Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ
- Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στον καναπέ… της Ναταλίας
- Κατερίνα Στικούδη: Η επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού
- Έναν εφιάλτη ζει η Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη
- Θυμάστε το κορίτσι του Πρωινού Καφέ, Τάρια Μπούρα; – Θαυμάστε τη σήμερα με μπικίνι
- Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter