Υλικά
- 450 γραμμ. ζυμαρικά πέννες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 4 φλιτζ. ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- ½ φλιτζ. ξηρό ροζέ ή λευκό κρασί
- 1 πράσινη πιπεριά, σε κύβους
- ½ κόκκινο κρεμμύδι σε κύβους
- 150 γραμμ. τυρί φέτα τριμμένη
Διαδικασία
Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίχνουμε μπόλικο αλάτι. Προσθέτουμε τις πέννες και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν al dente. Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο, τις ντομάτες, το σκόρδο, το αλάτι και σοτάρουμε.
Μαγειρεύουμε μέχρι οι ντομάτες να αρχίσουν να μαζεύουν, περίπου για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε για περίπου 2 λεπτά. Προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τις πέννες μαζί με τη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ελένη Μενεγάκη: Έτσι διατηρεί το τέλειο σώμα της – Το πρόγραμμα διατροφής
- Οι έξι διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας… τεστ DNA!
- Φαίη Σκορδά: Ο χορός με το μπικίνι και τα follow-unfollow με τον Ηλιόπουλο
- Ντουμπάι: Η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο διαθέτει μια ολόκληρη υποβρύχια πόλη [βίντεο]
- Κικίλιας-Μπαλατσινού: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους
- Ζώδια: Ποια θα γελάσουν και ποια θα κλάψουν αυτή την εβδομάδα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter