Υλικά
4 ώριμες μεγάλες τομάτες
1 πράσινη πιπεριά (προαιρετικά)
6-7 αυγά
50 ml ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας μαιντανό
200 γραμμ. φέτα
Διαδικασία
Αφαιρούμε τους σπόρους και τη φλούδα από την ντομάτα και τις τρίβουμε στον τρίφτη. Τις προσθέτουμε σε ένα κατσαρολακι με ελαιόλαδο και αφήνουμε για 10 λεπτά περίπου, πρέπει να πιει όλα τα υγρά σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, προσθέτουμε ζάχαρη, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Προαιρετικά βάζουμε και μπουκοβο, αν θέλουμε πιπεριές τις βάζουμε στην αρχή να τις σοτάρουμε λίγο με το ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα βάζουμε στο κατσαρολάκι, αφού έχει πιει τα υγρά της ντομάτας.
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι που να αρχίσει να δένει ελαφρώς το μείγμα, δεν θέλουμε να σφίξει πολύ. Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τη φέτα σε χοντρό σπασμένα κομμάτια και μετά από λίγο δοκιμάζουμε για αλάτι και προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Διονύσης Πρώιος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Σειρηνάκη
- Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτή είναι η σύντροφός του γνωστού ηθοποιού
- Σούπερ αποκλειστικές φωτογραφίες: Οι αγκαλιές της Ελένης Μενεγάκη με άγνωστο νεαρό
- Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που κέρδισε την πρόκριση στον ημιτελικό
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter