Υλικά
450 γραμμ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
250 γραμμ. γάλα με λίγα λιπαρά (μπορείτε να βάλετε και γάλα αμυγδάλου)
250 γραμμ. κουβερτούρα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κουβερτούρα με στέβια που υπάρχει στα σούπερ μάρκετ)
1 βανίλια
1 σφηνάκι κονιάκ ή ρούμι
Διαδικασία
Ξεκινάτε θρυμματίζοντας με τα χέρια σας τα μπισκότα σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα κατσαρολάκι ζεστάνετε το γάλα. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε μέσα την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια για να λιώσει. Μόλις λιώσει, αφήνετε το μίγμα στην άκρη για να κρυώσει.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Μόλις κρυώσει, ρίχνετε το μίγμα πάνω στα μπισκότα. Προσθέτετε και το κονιάκ ή το ρούμι και τη βανίλια και ανακατεύετε. Μεταφέρετε όλο το μίγμα σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Του δίνετε μακρόστενο σχήμα με τα χέρια σας και τη βοήθεια της λαδόκολλας. Το κλείνετε με το αντικολλητικό χαρτί και το βάζετε στην κατάψυξη για να κρυώσει.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Survivor 4: Αλλάζει η ημέρα της αποχώρησης
- Survivor 4 – έκτακτο: Άσχημες εξελίξεις με τον Κόρο στο νησί
- Ξέσπασε η Παγώνη: Τάκη σταμάτα γιατί έχω κάταγμα στο χέρι και διάστρεμμα στο πόδι – Επικές ατάκες
- Τρέλανέ μας Τουνάρα: Η Τούνη χώρισε με τον Σιδεράκη και ξεκίνησε τουρ – Οι καυτές πόζες «ζέσταναν» το νησί [βίντεο]
- Ερωτικές σχέσεις εξάρτησης: Ποιες είναι, ποιοι τις κάνουν και γιατί είναι επικίνδυνες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter