Υλικά
1 λίτρο ούζο
1 ½ κιλό φράουλες
1 κιλό ζάχαρη
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Πλένετε και κόβετε τις φράουλες στα τέσσερα. Τις βάζετε σε ένα μπολ και ρίχνετε το ούζο. Αφήνετε το μπολ στο ψυγείο για 24 ώρες. Βγάζετε την επόμενη μέρα το μπολ από το ψυγείο και ρίχνετε τη ζάχαρη.
Ανακατεύετε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, ύστερα το σουρώνετε χωρίς να πιέσετε τις φράουλες, όσο υγρό βγάλουν από μόνες τους. Βάζετε σε μπουκάλι και το διατηρείτε το στο ψυγείο ή εκτός.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr