Υλικά
2 κονσέρβες, μια καλαμπόκι, μια κόκκινα φασόλια
1 ντομάτα μεγάλη
1 αβοκάντο μεγάλο
1 κρεμμύδι
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
½ αγγούρι
½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο ή κόλιανδρο
2 τορτίγιες καλαμποκιού
Για το dressing της σαλάτας
300 ml ελαιόλαδο
100 ml χυμό λάιμ
2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη καστανή
1 σκ. σκόρδο
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο τριμμένο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
Καγιέν (προαιρετικά)
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Βάζετε όλα τα υλικά για το dressing, εκτός το ελαιόλαδο στο μούλτι και πολτοποιείτε. Προσθέτετε το ελαιόλαδο σταδιακά και ανακατεύετε συνεχώς.
Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζετε τις κονσέρβες, την ντομάτα σε κύβους, το αβοκάντο σε κύβους, τις πιπεριές σε κυβάκια, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το αγγούρι και το φρέσκο κρεμμύδι. Προσθέτετε το dressing και ανακατεύετε.
Για τις τορτίγιες, τις περνάτε από το τηγάνι, αν θέλετε τις κόβετε τριγωνάκια και τις τηγανίζετε ή τις ζεσταίνετε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ βάζετε στο κέντρο την σαλάτα, γύρω γύρω τις τορτίγιες σε τριγωνάκια και περιχύνετε με λίγο ακόμα dressing.
Η Κιμ Καρντάσιαν με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι που διαθέτει [εικόνες]
Ζώδια και Δεκέμβριος: Αυτά τα ζώδια θα… πονέσουν τον τελευταίο μήνα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr