Υλικά
Παγωτό
250 γραμμ. γάλα με πλήρη λιπαρά
250 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
500 γραμμ. κουβερτούρα
30 γραμμ. μέλι
Διαδικασία
Σε κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, ζεσταίνετε το γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσουν σε σημείο βρασμού (δηλαδή μέχρι να σχηματιστούν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνεια). Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά. Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε.
Προσθέτετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά, μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ισομοιράζετε τη σούπα σε μπολ. Προσθέτετε από μία μπάλα παγωτό βανίλια και σερβίρετε αμέσως.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Απίστευτο: Μοντέλο του Playboy σε γυμνή φωτογράφιση ανάμεσα σε καρχαρίες [εικόνες]
Σφακιανάκης κατά κράτους και δημοσιογράφων – Μυστήριο με την ανάρτηση από προφίλ που εξαφανίστηκε
Ανακαλύφθηκε το γηραιότερο ψάρι του κόσμου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr