Η Τζένιφερ Λόπεζ μετά το τέλος των γυρισμάτων της νέας ρομαντικής κομεντί του Netflix με τίτλο «Office Romance» μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, όπου χορεύει ξέγνοιαστα στην παραλία.
Στο κλιπ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, εμφανίζεται φορώντας ένα μπικίνι και μια ροζ μακριά φούστα, ενώ χορεύει στην άμμο.
«Αυτό το συναίσθημα ελευθερίας είναι επίσημα το τέλος. Office Romance», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 55χρονη Λατίνα σταρ. Στη νέα της ταινία συμμετέχει και ο Μπρετ Γκόλντστιν, γνωστός από τη σειρά «Ted Lasso», έγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ.
Δείτε την αναρτηση της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

![Τζένιφερ Λόπεζ: Χορεύει ανέμελα στην παραλία με μαγιό, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας της ταινίας [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/05/new-phototastic-collage-8-scaled-e1747061444173-1024x785.jpg)



















