Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο αστυνομικού που υπηρετεί στην Οικονομική Αστυνομία. Όλα συνέβησαν όταν ο 44χρονος αστυνομικός υποδιευθυντής, πήγε να βγάλει το όπλο από τη θήκη του και την ώρα που το επεξεργαζόταν εκπυρσοκρότησε, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Οι γιατροί του ΕΚΑΒ σταθεροποίησαν αιμοδυναμικά τον 44χρονο καθώς έχανε αίμα και σύμφωνα με το MEGA η κατάσταση της υγείας του είναι σχετικά ελεγχόμενη, ενώ για το περιστατικό θα διαταχθεί την επόμενη ώρα ΕΔΕ, όπου θα κληθούν να δώσουν κατάθεση συνάδελφοι του της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και ο ίδιος ο Τμηματάρχης μόλις δώσουν το «πράσινο φως» οι θεράποντες ιατροί.
«Δεν κατάλαβα τι έγινε», φέρεται να είπε o αστυνομικός στους συναδέλφους του την ώρα που μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.