Υλικά
250 γραμμ. πέννες
2 φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
100 ml λευκό κρασί
150 γραμμ. σπανάκι baby
300 ml κρέμα γάλακτος
300 γραμμ. τυρί κρέμα
2 σκ. σκόρδο
15 τμχ λιαστή τομάτα
100 γραμμ. κουκουνάρι
150 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
Σχοινόπρασο
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε καλά το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά, αν θέλετε προσθέστε και λίγο βούτυρο για να πάρει ωραίο χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, χαμηλώνετε την ένταση της φωτιάς και σοτάρετε για αλλά 2 λεπτά.
Προσθέτετε το σκόρδο και σβήνετε με κρασί. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα. Ανακατεύετε καλά, προσθέτετε το σπανάκι, την λιαστή ντομάτα που έχετε κόψει σε μικρές λωρίδες και ανακατεύετε.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Τέλος προσθέτετε τις πέννες που τις έχετε βράσει 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που αναγράφει η συσκευασία, αλατοπιπερώνετε και κάνετε ένα καλό ανακάτεμα. Σερβίρετε σε βαθιά πιάτα, πασπαλίζετε με λίγη λιαστή τομάτα από πάνω τις πέννες μας, σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και καβουρδισμένο κουκουνάρι.
Απίστευτο: Μοντέλο του Playboy σε γυμνή φωτογράφιση ανάμεσα σε καρχαρίες [εικόνες]
Σφακιανάκης κατά κράτους και δημοσιογράφων – Μυστήριο με την ανάρτηση από προφίλ που εξαφανίστηκε
Ανακαλύφθηκε το γηραιότερο ψάρι του κόσμου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr