Υλικά
6 αυγά
5 ντοματες ώριμες τριμμένες χωρίς την φλούδα
200 γραμμ. σύγκλινο Μάνης σε κυβάκια
150 γραμμ. φέτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
Αλάτι & μαύρο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Διαδικασία
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε το σύγκλινο. Ανακατεύετε μέχρι να βγάλει το λίπος του και προσθέτετε τις ντομάτες. Ανακατεύετε και σιγοβράζετε τη σάλτσα, περίπου για 6-8 λεπτά, ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Σπάζετε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε πολύ ελαφρά και προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι (ή καθόλου αν η φέτα είναι αλμυρή) και πιπέρι. Ρίχνετε το μίγμα στο τηγάνι και, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ψήνετε μέχρι να πήξουν τα αβγά. Στο τέλος προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr