Υλικά
300 γραμμ. σπαγγέτι
10 τμχ μανιταρια
6 φέτες μπέικον
100 γραμμ. παρμεζάνα
1 σκελίδα σκόρδο
250 ml κρέμα γαλακτος
100 ml κρασι
Θυμάρι
Μαϊντανό
Αλατι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Μελομακάρονα με σιμιγδάλι - Εγγυημένο αποτέλεσμα, τέλεια υφή και γεύση
Βράζετε τα ζυμαρικά όσο λέει η συσκευασία σας. Κόβετε σε κομματάκια και σε φέτες το μπέικον.
Βάζετε λιγο ηλιέλαιο στο τηγάνι και προσθέτετε το μπέικον και μετά από λίγο τα μανιτάρια. Όταν σοταριστούν, προσθέτετε το σκόρδο, σβήνετε με κρασί, αφήνετε να εξατμιστεί και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος.
Όταν πάρει βράση, αφήνετε 2-3 λεπτά και προσθέτετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι. Ρίχνετε θυμάρι, μαϊντανό, αλατοπίπερο και παρμεζάνα. Σερβίρετε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr