Υλικά
140 γραμμ. τόνος σε νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
4 φέτες ζυμωτού ή πολύσπορου ψωμιού
1 αβοκάντο
1 ντομάτα σε φέτες
½ μεγάλο αγγούρι σε φέτες
Αλάτι & πιπέρι
[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Διαδικασία
Σε ένα μικρό μπολ λιώνετε το αβοκάντο με ένα πιρούνι και αλατοπιπερώνετε. Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε τον τόνο, τη μουστάρδα και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε το μισό αβοκάντο, το μισό μίγμα τόνου, τη μισή ντομάτα, το μισό αγγούρι ανάμεσα στις 2 φέτες ψωμιού της αρεσκείας σας. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr