Υλικά
4 φέτες ψωμί σικάλεως
4 αυγά
100 γραμμ. τριμμένα ανάμικτα τυριά
Ελαιόλαδο
50 ml γάλα
Αλάτι
Διαδικασία
Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ με λίγο αλάτι. Βάζετε σε ένα μεγάλο ρηχό τηγάνι 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και, μόλις ζεσταθεί, ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά.
Τα αφήνετε για 3-4′ και μόλις αρχίσουν να πήζουν ρίχνετε τα τυριά και ανακατεύετε το μίγμα. Τα αφήνετε να μαγειρευτούν για 3-4′ ανακατεύοντας συνέχεια.
Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο τις φέτες του ψωμιού και τις ψήνετε στο γκριλ για λίγα λεπτά. Μοιράζετε τα μαγειρεμένα αβγά σε 2 φέτες ψωμιού, σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες και σερβίρετε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr