Υλικά
½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
½ κιλό φέτα θρυμματισμένη
½ κιλό κασέρι τριμμένο
1 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
½ κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
250 γραμμ. μαργαρίνη, λιωμένη
½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Μελομακάρονα με σιμιγδάλι - Εγγυημένο αποτέλεσμα, τέλεια υφή και γεύση
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γιαούρτι και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με έναν αβγοδάρτη. Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι, μέσα στο οποίο έχετε ανακατέψει το μπέικιν πάουντερ, και δουλεύετε το μίγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Προσθέτετε τη φέτα, το κασέρι, το μαϊντανό και την πάπρικα και ανακατεύετε καλά. Βουτυρώνετε ελαφρά ένα μικρό ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μίγμα. Ψήνετε την τυρόπιτα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και αφήνετε την πίτα να κρυώσει.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr