Υλικά
70 γραμμ. φυστικοβούτυρο
375 γραμμ. granola
200 γραμμ. κουβερτούρα
150 γραμμ. γάλα αμυγδάλου χλιαρό
60 κεράσια ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας
Λίγο φυσικό εκχυλισμα πικραμύγδαλο
Διαδικασία
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
Θρυμματίστε στον πολυκόφτη την granola μαζί με το φυστικοβούτυρο, ώστε να δημιουργηθεί ένα νωπό μείγμα. Σε ένα ταψάκι ή μια ταρτιέρα στρώστε το μείγμα, με ένα κουτάλι ή με το χέρι, και βάλτε το στην κατάψυξη να σταθεροποιηθεί καλά.
Στο μεταξύ ζεστάνετε ελαφρά το γάλα, ρίξτε την σοκολάτα και ανακατέψτε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να δημιουργηθεί μια λεία κρέμα. Γεμίστε την τάρτα σας με την σοκολατένια κρέμα, βυθίστε τα κεράσια και τέλος παγώστε καλά στο ψυγείο. Προαιρετικά πασπαλίστε με ξηρούς καρπούς.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr