Υλικά
Ρεβύθια της μαμάς – Το μυστικό στο χρόνο βρασμού για να βγουν μαλακά τόσο όσο
1½ κιλό χταπόδι, βρασμένο και πολύ ψιλοκομμένο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουτάκι μπίρα
Αλεύρι
Λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Σε μία λεκάνη τοποθετείτε τα υλικά και τόσο αλεύρι, ώστε ανακατεύοντας να πάρετε ένα συμπαγές μίγμα. Κατόπιν, σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λάδι.
Παίρνετε κουταλιά κουταλιά από το μίγμα και αφού το ρίξετε στο τηγάνι, το πατάτε ελαφρώς να απλώσει, ώστε να ψηθεί και από μέσα. Τηγανίζονται σε σιγανή φωτιά και από τις δύο πλευρές.