Υλικά
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
500 γραμμ. baby πατάτες
Αλάτι
4 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
50 γραμμ. κίτρινο τυρί τριμμένο
Διαδικασία
Πλένετε καλά τις baby πατάτες. Στη συνέχεια τις βράζετε σε αρκετό νερό, για περίπου 20 λεπτά. Όταν μαλακώσουν και τρυπιούνται εύκολα με πιρούνι, τις μεταφέρετε στη λαμαρίνα του φούρνου που έχετε στρώσει με λαδόκολλα.
Με τη βοήθεια ενός ποτηριού τις τσακίζετε μέχρι να ανοίξουν στα πλάγια. Προσέχετε να μην τις λιώσετε. Τις περιχύνετε με το βούτυρο και αλατίζετε. Πασπαλίζετε με σκόρδο και τριμμένο τυρί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 στον αέρα, για 25 λεπτά.