Υλικά
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
2 συσκευασίες σοκολατένια μπισκότα με γέμιση λευκής κρέμας βανίλιας, τριμμένα στο μούλτι σε πούδρα
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
2 μπανάνες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτριες φέτες
1 συσκευασία φυτική κρέμα για ζαχαροπλαστική
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Σε σταθερό μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, χτυπάτε το ζαχαρούχο γάλα με την φυτική κρέμα μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια πηχτή κρέμα, για περίπου 10 λεπτά.
Παράλληλα αναμειγνύετε σε μπολ τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα στρώνετε σε πυρίμαχο σκεύος. Απλώνετε από πάνω τις μπανάνες και επικαλύπτετε με την κρέμα.
Πασπαλίζετε με χοντροσπασμένα μπισκότα και αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 3 ώρες.