Υλικά
300 γραμμ. φιστικοβούτυρο
100 γραμμ. maple syrup
130 γραμμ. νιφάδες βρόμης
150 γραμμ. κουβερτούρα
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
Λίγα φουντούκια
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το φιστικοβούτυρο με το maple syrup και το βάζετε στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα να ζεσταθούν. Ανακατεύετε με ένα σύρμα και ρίχνετε τις νιφάδες βρόμης.
Λιώνετε σε μπεν-μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων τη σοκολάτα που έχετε κόψει σε κομματάκια με το ταχίνι και ανακατεύετε. Στρώνετε σε ένα ταψάκι 25 εκ. πάνω από μια λαδόκολλα το μίγμα με τη βρόμη, πατάτε καλά με τα δάχτυλά σας και στη συνέχεια ρίχνετε τη σοκολάτα με το ταχίνι.
Πασπαλίζετε λίγα χοντροσπασμένα φουντούκια και βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Κόβετε με μαχαίρι, τυλίγετε με μεμβράνη ή λαδόκολλα.