Υλικά
500 γραμμ. σπαγγέτι
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι & πιπέρι
1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο
5 μέτριες σκελίδες σκόρδου
Παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
Διαδικασία
Βράζετε και στραγγίζετε τα ζυμαρικά, διατηρώντας περίπου 1/2 φλιτζ. από το νερό τους. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να χρυσίσει.
Βάζετε το ζυμαρικό στο λάδι και αναμιγνύετε. Αν είναι στεγνό, βάζετε λίγο από το νερό του βρασίματος. Προσθέτετε τα μυρωδικά και αφήνετε να δέσουν οι γεύσεις. Σερβίρετε με παρμεζάνα, πιπέρι, ρίχνοντας λίγο επιπλέον ελαιόλαδο.