Υλικά
300 γραμμ. ρεβίθια βρασμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γραμμ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας
100 γραμμ. τριμμένο καρότο
50 γραμμ. πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
20 γραμμ. κρεμμυδάκια φρέσκα
50 γραμμ. τριμμένη παρμεζάνα
Ντοματίνια
Αλάτι & πιπέρι
Για το ντρέσσινγκ
40 γραμμ. μουστάρδα απαλή
Χυμός από ένα λεμόνι
100 γραμμ. παρθένο ελαιόλαδο
Λίγο ρίγανη
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
Μουλιάζετε τα ρεβίθια για οκτώ ώρες τουλάχιστον. Τα βράζετε για 35-45 λεπτά περίπου, έως να μαλακώσουν, τα σουρώνετε και τα αφήνετε να κρυώσουν κάτω από κρύο νερό. Βράζετε τα ζυμαρικά με λίγο αλάτι.
Κόβετε τα μυρωδικά. Σε ένα μπολ προσθέτετε τα ρεβίθια, τα ζυμαρικά, το τριμμένο καρότο, τις πιπεριές, τα μυρωδικά, τα ντοματίνια και την παρμεζάνα, το αλάτι και την γλυκιά πάπρικα.
Προσθέτετε το ντρέσσινγκ και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο.