Υλικά
400 γραμμ. έτοιμη ζύμη για πίτσα
100 γραμμ. σάλτσα ντομάτας
250 γραμμ. κίτρινο τυρί τριμμένο
6 τετράγωνες φέτες γαλοπούλα κομμένες στα δύο
Διαδικασία
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μία λαδόκολλα απλώνετε τη ζύμη και την ανοίγετε ελαφρά με τον πλάστη. Αν δεν είναι έτοιμη, την ανοίγετε όσο μπορείτε πιο ορθογώνια.
Κόβετε σε τετράγωνα. Αλείφετε με τη σάλτσα. Παίρνετε γαλοπούλα και τοποθετείτε κατά μήκος της ζύμης. Απλώνετε τυρί πάνω από τη γαλοπούλα. Τυλίγετε σε ρολάκι το κάθε τετραγωνάκι και ενώνετε τις άκρες της ζύμης με λίγο νεράκι.
Απλώνετε στο ταψί του φούρνου μία λαδόκολλα και βάζετε τα πιτσάκια. Ψήνετε για 15-20 λεπτά.