Υλικά
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
200 γραμμ. κρέμα γάλακτος
½ κιλό μανιτάρια
200 γραμμ. τριμμένο γκούντα
200 γραμμ. τριμμένο κασέρι
20 φέτες μπέικον
250 ml κρέμα γάλακτος
2 αυγά
100 ml φρέσκο γάλα
Διαδικασία
Ψιλοκόβετε τα φρέσκα μανιτάρια και το μπέικον και τα τσιγαρίζετε με λίγο λάδι. Αφού κρυώσουν λίγο τα μανιτάρια και το μπέικον, ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ τα τριμμένα τυριά, το μίγμα που τσιγαρίσατε, την κρέμα γάλακτος και το 1 αυγό (χτυπημένο) και τα ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε το ταψί και αφού έχετε αφήσει το φύλλο να ξεπαγώσει, στρώνετε τα μισά σε ένα ορθογώνιο ταψί λίγο μικρότερο από το φύλλο, ώστε να μπορεί να γυρίσει στο πλάι και να κλείσει η πίτα.
Ρίχνετε το μίγμα και μετά σκεπάζετε με προσοχή με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου για 1 ώρα.