Υλικά
300 γραμμ. φιλέτο ψαριού (μυλοκόπι, σφυρίδα, πέρκα, μπακαλιάρος κ.λπ.)
½ φινόκιο σε φέτες
4-5 φέτες κολοκυθιού
3 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 κουταλιές της σούπας ζεματισμένο (για 15 δευτερόλεπτα) σταμναγκάθι
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ σκελίδα σκόρδο
3-4 φύλλα δυόσμου
1 κλωναράκι θυμάρι
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 σφηνάκι λευκό κρασί
½ σφηνάκι χυμό λεμόνι
Λίγη κάπαρη
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Σε μια λαδόκολλα τοποθετείτε όλα τα λαχανικά σε στρώσεις. Τα αλατοπιπερώνετε. Πάνω από αυτά τοποθετείτε το φιλέτο ψαριού αφού πρώτα το έχετε αλατοπιπερώσει.
Προσθέτετε το θυμάρι, το δυόσμο, την κάπαρη, περιβρέχετε με το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το κρασί. Κλείνετε τη λαδόκολλα κάνοντας φάκελο. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.