Υλικά
450 ml πλήρες γάλα
½ κουτάκι κρέμα γάλακτος
70 γραμμ. κουβερτούρα μαύρη
30 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Μία πρέζα αλάτι
Διαδικασία
Ζεσταίνετε το γάλα σε κατσαρόλα και ρίχνετε τις σοκολάτες κομμένες σε κομμάτια. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν τελείως.
Προσθέτετε και την κρέμα γάλακτος, την κανέλα και το αλάτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι η σοκολάτα να ζεσταθεί πολύ αλλά να μη βράσει.